Feys Building

Home

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Realisaties

Realisaties

U zoekt dé West-Vlaamse aannemer voor uw totaalrenovatie?

Feys Building is de partner bij uitstek!

U zoekt dé West-Vlaamse aannemer voor uw totaalrenovatie? Feys Building is de partner bij uitstek!

Uw bestaande appartement, huis of villa is toe aan een tweede leven? Dan staat Feys Building te popelen om aan de slag te gaan.

Of u nu een nieuwe vloer wilt leggen, de ruimte wilt herinrichten of het dak wilt vervangen, Feys Building beschikt over ruime ervaring in elk facet van het bouwproces. Met twintig jaar ervaring als familiebedrijf en hooggeschoolde vaklui in de gelederen zijn wij uw uitgelezen aanspreekpunt voor totaalrenovaties in West-Vlaanderen.

Totaalrenovatie als specialisatie

Als gewaardeerde sleutel-op-de-deur-firma kennen we de kneepjes van het vak. Centrale coördinatie, daar staat of valt alles mee. En u? U geniet van uw gemoedsrust. U hoeft slechts één offerte op te vragen die meteen alle werkzaamheden omvat. Wij bewaken afspraken, timing en budget.

Van oude villa tot ‘oh la la’

Heeft uw villa behoefte aan een grondige opknapbeurt? Als algemene aannemer van zowel nieuwbouw als renovaties met een specialisatie in landelijke stijl, zijn wij uw ‘compagnon de route’ in de transformatie van uw woning.

Omdat we het hele aanbod aan bouwstijlen beheersen, kunnen we u ook gericht adviseren over de aanpak en materiaalkeuze. Zo laten we uw appartement, huis of villa weer schitteren als nooit tevoren.

Bel of e-mail vandaag nog om een afspraak te maken. Wij komen graag langs om uw project te bekijken en een offerte op te maken.

Vraag naar meer info?

Feys Building

Laten ons samen bouwen aan úw toekomst