Feys Building

Home

Renovatie

Renovatie

Realisaties

Realisaties

U zoekt dé West-Vlaamse aannemer voor uw nieuwbouw?

Feys Building neemt het voortouw!

Uw nieuwbouw van fundering tot schouw (en verder)

U bent van plan een nieuw appartement, huis of villa te bouwen? Uw project is bij ons twintigjarige familiebedrijf in goede (en handige) handen.

Feys Building staat in de West-Vlaamse kuststreek bekend om kwalitatieve, door vakmanschap gedreven villabouw. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bouwproces. Wij nemen het complete project voor onze rekening.

Feys Building bouwt uw villa kant en klaar

U maakt zich het liefst geen zorgen over coördinatie, timing en budget van het bouwproces? Dan is onze sleutel-op-de-deur-formule u op het lijf geschreven. Wij hebben van deze aanpak ons speerpunt gemaakt voor de bouw van landelijke en andere villa’s. Wij voeren alle werkzaamheden uit binnen een strak bepaalde timing en een vast kostenplaatje, van graafwerken voor uw fundament tot de plaatsing van uw verlichtingselementen.

Alle afspraken over de volgorde van de werken worden gemaakt door één aannemer. Wij nemen u het complexe bouwproces graag uit handen.

Uitmuntend vakmanschap in het bouwlandschap

U kunt gerust zijn. Bij Feys Building vindt u een ijzersterk team van hooggeschoolde vakmannen en werfcoördinatoren. Ons bedrijf is vermaard om z’n verfijnde afwerking.

Voor elke bouwdiscipline beschikken we over onze eigen specialisten, die waar nodig de onderaannemer aansturen en waken over de hoge kwaliteitsstandaard. Die norm heeft Feys Building op de kaart gezet en hanteren wij al twintig jaar met succes. En hoewel de villabouw in landelijke stijl ons handelskenmerk is, kunnen we ook zonder probleem nieuwbouwwoningen en -appartementen in uw geliefkoosde bouwstijl aan.

Bel of e-mail ons nu nog om een afspraak te maken voor een gesprek met u en uw architect.

Vraag naar meer info?

Feys Building

Sleutel op de deur bouwen met Feys Building